U bent hier: Home  »  Informatie  »  Referenties

Referenties

In de voorbije 15 jaar heeft het Veranderhuis duizenden klanten als gast mogen ontvangen. Van besturen van kinderdagverblijven tot raden van bestuur van multinationals, die in een ongestoorde inspirerende omgeving zich wilden terug trekken. Deelnemers aan interval trainingen geven aan keer op keer te worden verrast. Is het niet door de kamer dan is het Vlaamse lunch waarop zelfs de Belgische gasten trots zijn. DOOR Training & Coaching houdt het grootste deel van haar Open DOOR-programma’s in het Veranderhuis.

Bijzonder is de multinational Wilhelm Willemsen uit Noorwegen die sinds 2006  elk jaar 25 (andere) managers uit heel de wereld laat overvliegen om hen onder andere bewust te maken van het feit dat veranderen noodzaak is en ook leuk kan zijn. In dit overzicht deelt een aantal klanten de opgedane ervaringen en ziet u een klein aantal logo’s van het werkelijk aan klanten.

Agentor: Rick Gorree

“Het Veranderhuis geeft ons klassieke warmte, we voelen ons altijd welkom, het team heeft aan 1 woord genoeg. Tegelijkertijd ervaar je de huidige moderne tijd met alles wat daarbij hoort op het gebied van social- en multimedia. Voor ons de perfecte plaats om aangenaam te presteren en het behalen van een goed resultaat.”

agentor

 

De Rabobank: Geert Eijkenboom

“Veranderprocessen zijn de moeilijkste processen die er zijn. Mensen hechten veelal aan het bekende, het vertrouwde.
DOOR® slaagt er in om mentale modellen te doorbreken en nieuwe inzichten te verschaffen. 
Ze doen dit op een unieke en enthousiaste manier. Ze kiezen voor een eigen aanpak waarbij de bijzondere omgeving van het Veranderhuis mensen daadwerkelijk doet voelen wat veranderen inhoudt.”


rabobank

 

Berendsen: Erik Otten

“Door de algemene prettige zetting van de locatie en de verbeeldende inrichting van het huis en zijn verschillende concept ruimtes ben je geïnteresseerd en alert (focus). Door de afgesproken opzet van onze meeting om samen in deze intrigerende steeds wisselende ambiance te brainstormen en discussiëren over de weg afgelegd en de weg voor ons, triggered dat een juiste setting en mindset om uitdagingen in te zien, te herkennen en vorm te geven. Dit geeft vervolgens een gezamenlijke inzicht met daaraan  gekoppeld een routeboek voor de uitdagingen (lees veranderingen) over de komende jaren.”

“Doordat je in verschillende ruimtes "gezet" wordt merk je dat je in een verschillende fase van de dag/programma bent aanbeland. Dit stimuleert absoluut en zorgt ervoor dat je met een andere houding in dat gedeelte van de dag aanwezig bent.”

berendsen 
 

Daarnaast hebben we de volgende bedrijven al mogen inspireren

'Onderneem vanaf nu anders. Verdien je Otium-investering met winst terug.'

Otium Business Center
IJskelderlaan 1
3941 HS Doorn
Provincie Utrecht
Nederland

Stel direct jouw vraag

Vul jouw gegevens in en binnen 24 uur wordt contact met je opgenomen

“Onderscheid je in de markt, ontdek de wereld en kies voor de inspirerende en uitdagende service van het Otium Business Center!”

Copyright Otium Business Center 2015 - 2018 Disclaimer
U kunt ons bereiken op:
+31 (0)343 49 94 25
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten