U bent hier: Home  »  Roi

Return On Investment

Cartoon ROI

Als ondernemer een Otium Entrepreneur worden is niet iedereen gegeven. Met name ondernemers, die ‘huur’ als een investering zien en deze investering willen terugverdienen.

Vandaar deze twee vragen die jou tijdens de eerste kennismaking in Villa Otium worden gesteld:
1. Hoeveel extra omzet dan je nu hebt, heb je nodig om deze (huur) investering terug te verdienen?
2. Hoeveel extra nieuwe klanten zijn voor deze omzet nodig?

Jouw antwoorden komen op het ROI-scorebord dat elke maand centraal staat tijdens de ROI-sessie ‘M2M de wereld in’. Jij en de andere Otium Entrepreneurs zijn welkom op deze inspirerende sessies van een uur. Elk kwartaal heeft een verdieping plaats van drie uur.

BART

Waar deze vier letters voor staan, hoor je nog voor het tekenen van de overeenkomst waarmee jij een Otium Entrepreneur wordt. BART is jouw ‘prothese’ die jou helpt aan extra omzet, klanten groei en meer nieuwe klanten.

BART is ook de voornaam van Bart van Luijk, de bedenker en eigenaar van het concept Otium Business Center. Bart is de trekker van de ROI-sessies met als één doel: ‘Jouw investeringen terug verdienen’.  In deze, je moet niets. Jij mag (meedoen)!

Bart van Luijk

Bart is een Creabea, Entertrainer, Ideeënmaker, Ondernemer, Oplosser.
Geboren in Rotterdam (1947).
Oprichter in 1981 van DOOR Training & Coaching: een succesvol trainingsinstituut met vestigingen in 67 landen verdeeld over alle continenten.

Bart is naast de ontwikkelaar van de DAS-gedragsscan, schrijver van meer dan zestig boeken op het vlak van klantgerichtheid, verkopen en commercieel leidinggeven. Bart is de bedenker van het Veranderhuis en de spraakmakende M&M Congressen van een aantal jaren geleden.

Naast het werken aan zijn nieuwe initiatieven zoals BART en het Otium Business Center, maakt Bart tijd vrij voor business shows. In de voorbije jaren heeft Bart meer dan 3.000 stimulerende business shows voor meer dan 300.000 enthousiaste deelnemers gehouden.

Her en der in het land kom je geregeld zijn ‘spreuken om te beklijven’, posters of buttons tegen.

Telefoonnummer: +31 (0) 653 40 05 23
E-mail: [email protected]
Website: www.bartvanluijk.nl
Twitter: @BartvanLuijk
LinkedIn: nl.linkedin.com/in/BartvanLuijk

'Onderneem vanaf nu anders. Verdien je Otium-investering met winst terug.'

Otium Business Center
IJskelderlaan 1
3941 HS Doorn
Provincie Utrecht
Nederland

Stel direct jouw vraag

Vul jouw gegevens in en binnen 24 uur wordt contact met je opgenomen

“Onderscheid je in de markt, ontdek de wereld en kies voor de inspirerende en uitdagende service van het Otium Business Center!”

Copyright Otium Business Center 2015 - 2018 Disclaimer
U kunt ons bereiken op:
+31 (0)343 49 94 25
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten