U bent hier: Home  »  Service

Service

Je krijgt geen 2e kans voor een 1e indruk. De klant, die met jou in Villa Otium afspreekt, krijgt van jou als ondernemer een andere indruk dan in een ‘kantorenfabriek’. Daarom word je geholpen om vanuit jouw ‘office’ aan de wereld kond te doen van jouw nieuwe wereld. Alle details, in de dienstverlening van het Otium Business Center moeten kloppen:

  • Samen
  • Schoon
  • Sleutels
  • Spelregels
  • Storingen
  • Succes

Samen

Met een aantal partners in business is het denken & doen van het Otium Business Center gedeeld. Bijvoorbeeld als je gasten wilt verrassen op een ‘Vlaamse lunch’, restaurant Brocante, ook aan de Dorpstraat gelegen, staat de caatering vanaf vier couverts voor je klaar. Andere partners in business zijn er op gebied van CRM, energie, illustraties, marketing, print, secretariaatsondersteuning, Sociale Media, strategie, training en website.

CRM

Illustraties

kemperman

Marketing

Gstalt

Stijlvol Vergaderen

Brocante


Schoon

Schoon, om door een ringetje te halen. De openbare ruimten op de begane grond en beide etages worden tweemaal per week op woensdag en zaterdag schoongemaakt. Jouw Office wordt eenmaal per week op zaterdag onder handen genomen. De tuin en de parkeerplaats voor de deur zijn eenmaal per maand aan de beurt. Ramen lappen heeft elk kwartaal plaats.

Schoon op z’n Vlaams

Schoon op z’n Vlaams, staat voor mooi. Villa Otium wordt daarom in de verf gezet en onderhouden. Maak met je gasten niet alleen een foto in jouw office, maar ook op de fotospots in en rond Villa Otium. Het betekent altijd maar weer aan de gasten denken die jij ontvangt. Daarom zijn met de kerk aan de overzijde afspraken gemaakt over parkeren. Mocht je één van de zes parkeerplaatsen voor de deur hebben, houd deze vrij als een gast jou komt bezoeken. Parkeer zelf ‘aan de overkant’. Onthoud, rond Villa Otium zijn geen parkeerproblemen. Er zijn slechts loopproblemen. Sorry, loopuitdagingen.

De definitie is eenvoudig: Meer leveren dan je met een klant bent overeengekomen. Met andere woorden, de stoutste verwachtingen van je klanten overtreffen. Geef je gasten ‘Vlaamse koffie’. Wat het is, leer je in je eerste week als Otium Entrepreneur (de ingrediënten voor de ‘Vlaamse koffie’ staan voor je klaar om voor jouw gast zelf te zetten.

Sleutels

Jouw office, de voor- en achterdeur zijn voorzien van een elektronisch slot. Je ontvangt twee kaartlezers waarmee je jouw office, de voor- en achterdeur opent. Ga zuinig met deze kostbare sleutels om, want er staat statiegeld op.

Spelregels

Na het tekenen van de overeenkomst waarmee jij een Otium Entrepreneur wordt, ontvang je online het Otium-spelregelboek met daarin de spelregels om met elkaar zo plezierig en zo succesvol mogelijk te werken. Met de informatie die erin staat, krijg je antwoorden op de vragen die jou nu nog niet te binnen schieten.

De spelregels zijn eenvoudig:

  • Als je iets leent, breng het terug
  • Als iets niet lukt, trek aan de bel
  • Als iets valt, raap het op.

Storingen

Met de toename in technologische ontwikkelingen neemt het aantal storingen eenparig versneld toe. Als iets gemaakt is, kan het ook stuk gaan. Trek zo snel mogelijk aan de bel en help mee de oplossingen te versnellen.

Succes

Als Otium Entrepreneur verdien je al het succes van de wereld. Het Otium Business Center en BART helpen je hierbij. Je moet het wel zelf doen. Van jou wordt slechts verwacht om hetzelfde te doen met je collega Otium Entrepreneurs en het Otium Business Center. Succes ontstaat door (ideeën) te delen. En delen komt voor vermenigvuldigen.


'Onderneem vanaf nu anders. Verdien je Otium-investering met winst terug.'

Otium Business Center
IJskelderlaan 1
3941 HS Doorn
Provincie Utrecht
Nederland

Stel direct jouw vraag

Vul jouw gegevens in en binnen 24 uur wordt contact met je opgenomen

“Onderscheid je in de markt, ontdek de wereld en kies voor de inspirerende en uitdagende service van het Otium Business Center!”

Copyright Otium Business Center 2015 - 2018 Disclaimer
U kunt ons bereiken op:
+31 (0)343 49 94 25
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten